CatalinToma LIDER la Camera Deputatilor!

PNL Vrancea si-a desemnat candidatii de la alegerile parlamentare. Sedinta a fost prezidata de Prim-Vicepresedinte PNL Teodor Atanasiu. Decizia a fost una grea si macinata de tensiuni interne, parca niciodata nu s-a pus atata patima in jocul politic! Pana la urma, candidatii au fost desemnati dupa cum urmeaza: Camera deputatilor:

1. Ion Stefan

2. Liviu Bostan

Senat: 1. Catalin Toma Ce spun aceste liste? Ca, PNL Vrancea isi trimite liderul pe un loc destul de nesigur. Asta dupa ce PNL Vrancea a fost pentru prima data performer in alegerile locale obtinand 35%. Doar oamenii rau intentionati nu ar recunoaste ca Toma Catalin a muncit dincolo de limite la locale, batand fiecare comuna, sat sau ulita din judetul Vrancea! Eu ca ultras Liberal ce sa inteleg din asta? Ca, Liberalii Vranceni isi canibalizeaza liderul? Din ce motive? Nevoia de a stopa reformele sau slabiciunea in fata presiunilor? La camera deputatilor il avem pe prima pozitie pe Ion Stefan , un tip extrem de conflictual. Dar care, se pare are sustinerea necesara sa fie pe un loc eligibil. Pe locul 2. Liviu Bostan (un baiat bun cum ar spune lumea). Dar oare o echipa nu trebuie sa fie condusa de capitanul care a adus 35% pe 5 iunie? Nu ar putea Ion Stefan sa fie lider la senat sau locul 2 la camera deputatilor? Si Liviu Bostan lider la senat? Ba da, s-ar putea sau se putea daca Liberalii Vranceni ar fi recunoscatori sau decisi cu adevarat sa intoarca foaia!

Ce naiba, Catalin Toma a fost confirmat si reconfirmat presedinte chiar de Alina Gorghiu , chiar acasa la Jaristea! Nu avem niciun dram de respect pentru presedinte? Unii ar spune ca presedintele trebuie sa fie acolo unde este mai greu! De data asta nu este valabil. Actualul presedinte a fost catalizatorul la locale, iar la carma echipei trebuie sa fie el , sa faca strategia in liniste!

PS. Nu ar fi rau sa luam atitudine si sa lamurim lucrurile nelamurite, deoarece pe 11 decembrie nu o sa voteze CJEX sau BPJ, ci cetatenii acestui judet care au ajuns la limita suportabilitatii dupa 20 de ani cu Oprisan si PSD. Deci sunt foarte exigenti si bine fac! Iar dupa speranta de o zi ca Profesorul Cornel Noana ar putea candida, exigenta a crescut.

IMG_6512.JPG PS2 faptul ca Nini Sapunaru va lipsi de pe liste este un pas inainte si face PNL mai frecventabil, dar daca nu se retuseaza lista macar prin reasezare, se comite o mare greseala. Nu vreau, dar cred ca pe 11 decembrie imi veti da dreptate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s